Az EURÓPAI UNIO-s vállalások teljesítése végett magyarországi energiatermelés adott százalékát megújuló energiával kell fedezni. Ennek keretében számos helyen történtek szélmérések, hogy megtalálják a legmegfelelőbb területet a szélenergia hasznosítására. Az országban egyre nagyobb léptékben kerülnek beruházásra szélturbina parkok (lásd Nagyigmánd környéke, az M1-es autópályáról látványos kép tárul, az arra utazó elé).

Nem csak a szél energiájának hasznosítása az egyetlen megoldás, számos helyen igaz néha mikrokörnyezetben napelemekkel is találkozhatunk. Kisebb makrogazdaságok, és lakóközösségek hatékonyan alkalmazzák a helyi szélkerekeket, és persze a geotermikus energiát is.

Tervezünk (engedélyezési és kiviteli terv szinten is) szélmérő tornyokat (akár adaptációt is készítünk), nagy teljesítményű szélturbinák alapozását, házi szélkerekek, napelemek tartószerkezetét az oszloppal, toronnyal és alapozással együtt. Vállaljuk a különböző egyéb megújuló energiatermelő installálás tartószerkezeteinek tervezését (engedélyezési és kiviteli).

 


szélturbinák tartószerkezetének tervezése szélturbinák tartószerkezetének tervezése szélturbinák alapozásának tervezése szélturbinák alapozásának tervezése szélkerekek tartószerkezetének tervezése szélkerekek tartószerkezetének tervezése napkollektorok tartószerkezetének tervezése napkollektorok szerkezetének tervezése szélmérő tornyok tervezése